Thursday, January 11, 2007

Labaru' de servici

Dupa o noapte petrecuta la bagaboante de unde s-a ales cu diverse boli Duda-si continua marsul prin chestia aia plina de bloguri. Un click aici, o flegma dincolo si tot asa. Pana ajunge pa blogu labarului de servici. Adica asta.
Auzi mah asta al lu' killer. Decat sa te agiti toata ziua ca un coi intr-o galeata si sa copiezi de pe toate blogurile posibile continut ca sa-l pui pe "blogul" tau nu mai bine faci un serviciu societatii si-ti cumperi vreo 3m de sfoara si o bucata da sapun?

P.S. Daca n-ai sapun sa vi la Duda sa-ti deie niscai lesie si oleaca de untura de vita sa-ti faci.

2 comments:

andrei manea said...

Fratie esti taaaaaaare ! Azi te-am descoperit. Te pot asemana cu Gogu Kaizer (aka Kaizer Gogu); nu-ti las link catre el; il gasesti tu repede, ca esti baiat destept. Nu a trebuit sa faci nimik, decat sa ai un blog asa mistoc si ti-ai gasit un loc la mine in Blog-roll. Bafta in continuare !
Andrei... ;)

Anonymous said...

da` nu mai bine vine Duda si sue un pic si pula ? nu iti convine ce e la mine pe blog ,nu intra , dar macar abtine-te de la comentarii ... and by the way ...singurii cu care colaborez mai des sunt VisUrat si piticu.ro ... and by the way ... cu piticu colaborez de pe vremea cand tu nu stiai cum se porneste calculatorul ... asa ca Dudo ... sapun poate iti trebiuie tie ...cand ti-o iei in curticeni ... hy and bye