Thursday, June 28, 2007

Altu cu matza copiata

Pa caldurile astea Duda nu prea ma iese din casa. A legat doua fire da la priza pana la coarnele taurashului si i se invarte lu ala coada mai abitir ca un ventilator la 1000 de rpm (v-a spart Duda cu termenii tehnici). Cum aia e singura priza din casa Duda are de ales intre racoare si a se da pa net in cautarea prostituatilor. Asa ca alterneaza, da mai mult seara ca pe zi nu vrea alternatoru sa plece de la caldura. Si intr-o alternare din asta in timp ce taurashului ii fila un corn si ecranu de la computador falfaia si licarea mai rau ca-n filmele da groaza cu pokemoni Duda a dat peste asta. Un pielea pulii si el care incearca sa-l copieze (cum au incercat si altii de altfel) pa Duda. Duda putea sa foloseasca epitete de genu: magnificu, potentu, ala cu pula mare, marele etc dar a preferat sa ramana umil (de dapt fiecare cuvant scris in plus ia din timpul alocat labei).

Asa ca bah asta al lu serjeu sa ai pregatita vasilina ca o sa vina Duda in inspectie. Si spalat pa dinti sa fi. Si sa-ti pui rochita aia roz cu decolteu de sti ca-i place lu Duda. Si nu te mai chinuii cu chilotii ca n-are rost sa-i caci iar. Hai ca te pupa Duda dulce.

6 comments:

muffin said...

unde reusesti sa gasesti din astia?

Duda said...

Vin singuri la Duda. Sunt atrasi de Duda ca musca da cacat.

Anonymous said...

Later ... lame one az sunt cu jucaria prin oras. Mori ma laba trista, fata de submarin in retragere, las ca-tz dau eo penisele sa mi-l iei la tranta. O zi buna.
P.S.: Briosa, ia putziku` la sfredelit.

Duda said...

Duda aprecieaza faptul ca ti-ai luat jucarie ca sa zbori mai repede pana la Duda sa-i sugi pula, dar nu e nevoie sa te grabesti. Orice lucru bun cere rabdare si pasiune asa ca stai acolo jos si sugi in continuare. O sa-ti spuna Duda cand poti sa te ridici si sa joci cu limba ping-pong pe coaiele lui. In alta ordine de idei Duda-ti sugereaza sa nu te prinda a doua oara cu mana in borcanu cu fursecuri ca o sa uite de bunele maniere si n-o sa mai foloseasca vasilina.

Vera Spirescu said...

Ma enerveaza serj. E tampit..

Anonymous said...

:-)) Hahahh,se pare ca si de mine a incercat sa faca putin misto da' ..nu prea e bagat in seama,probabil.

Lasa'l , dudo .. lasa'l sa-mi faca reclama .. am vazut ca si ''la briosa'' i-a facut .. fuarte tare :-)