Tuesday, February 19, 2008

Duda + Studenta la ASE = Anal love

Morocanos si plin de bale la gura, trezit din hibernarea trimestriala, Duda puse mana de la mana si pula de la gura si incepu sa buchiseasca situl de la fest pulii lu blog ro ala. Sa vada anu asta de cine-si bate pula si cui ii unge ochiu maro cu vasilina. Prima pe lista.. studenta la ASE. Buna bucata-si zise Duda-n sinea lui in timp ce se scarpina la coaie cu o mana si cu degetu de la mana ailalta testa intrarea din dos a purcelusului. Si zicea ea acolo ca suge pula pentru voturi cititorilor fideli si nu numai. Moment publicitar in care greierii-si fac de cap. Apai fa zdreanto, nu mai bine vi la Duda, il sugi de cateva ori acolo si are el grija de tine sa devi faimoasa, decat sa stai sa sugi pe la toti nespalatii pentru un amarat de premiu pulii la nu stiu ce concurs de dat picioare-n coaie si limbi in cur?

P.S. Auzi fatuca, ca tot esti prin gemeni, n-o pui cu Duda de-un manage-a-trois (da'te draq Duda ce cult esti) ca la postu' ala cu fumez s-a udat Duda tot gandindu-se la buzele tale rosii incolacite-n juru pulii lui.

P.P.S. Pentru ca esti noua p'acilea, cand vi la decernarea premiilor sa ai la tine periuta si pasta de dinti ca de vasilina se ocupa Duda.

2 comments:

Anonymous said...

Tu chiar vrei sa-ti puta pula? Atunci cand vrei da la laba, (pe poze cu Britney) ti se va lasa din 2 in 2 secunde de la mirosu de cacat, si vei face injaculare; nu o sa ne mai scrie nimeni aici si o sa fim tristi, pt ca o sa mori otravit si o sa-ti explodeze coaiele pe peretzi ca-n Rambo 4...ce trist...asa ca i-a o medicinista ca aia poate-si face clisma zilnic cu formol ca sa se pastreze curata doar pt pula ta! Success!

Anonymous said...

=))Stai bine cu capu' ?