Sunday, March 04, 2007

Lume, lume... na belea

Vineri a fost petrecere mare la caminu cultural. V-a explicat Duda ca e, asa ca nu mai faceti pa prostii. Si si-a luat Duda hainele da sarbatoare, basca da paie, chilotii scoarta da pa partea ailalta si opincile din piele da pula ca sa poata da suturi in cur cum trebuie.
Si mergand Duda asa voios pa carare cu ochii-n patru dupa vre-un loc potrivit da laba, da peste alde Guglea si Nightmare. Si astia voiosi nevoie mare, tot la petrecere. Duda s-a uitat la Guglea, Guglea s-a uitat la Duda si da-i dragoste mare. Din nefericire Duda si-a uitat bidonu da vasilina acasa asa ca n-a putut sa-l faca pa Guglea fericit cu o dubla penetrare. Da bah Guglea, mai e vreme sa sti. Data viitoare nu scapi.
La camin invalmaseala mare, ai mai ghei dintre gheii blogarimii sa adunasera acolo sa-l aduleze pa Duda. Nu stiau ei inca, da o sa afle. La intrare ca sa-i dea lu Duda tricou si eticheta sa-si lipeasca-n piept. Cre' ca o facuse masa dintr-a cincea incercare pa aia sau sigur nu s-a uitat la fata lu Duda.
Trecand peste micile inconveniente da la intrare Duda si-a dat cusma p-o ureche si s-a dus la masa. Sa bea si gura lui o suta da ceva. Numa bine ca era sticla de 330 da trascau 5 poli. Noroc cu chelneru ala ca avea un cur apetisant in pantalonii aia negrii si stramti si i-a mai facut si lu Duda cu ochiu asa ca Duda s-a riscat la o sticla.
Mai o vorba cu Guglea, mai una cu restu da pa la masa, trece timpu prea incet. Si ce zice Duda: Hai bah Guglea sa futem si noi ceva blogari. Guglea a aprobat din ambele capete.
Prima pa lista a fost Andressa. Duda si Guglea si-au luat fata da Nokia 1100 (adica daia da copil prost si sarac) si du-te la aia sa-i stranga mana. Ca sti.. ca noi suntem mari mari maaari fani ai tai, ca te iubem, love, anus, multa muie. Asta udata toata la chilotzei nu stia cum sa mai zambeasca si sa-i frece p'astia doi pa pula. Pana a batut lumina oleaca pa ea si le-a pierit tot apetitul la ce fata de nefututa avea si-mi mai lucea si chelia da ziceai ca-i alien resurection.
Urmatorul a fost Adi Ciubotaru zicea el ca-l cheama. Mirat da astia doi fani inraiti si de faptul ca vezi doamne il citeste si pa el lumea a bagat mana tremurand in buzunar. Duda era cu mana pa slitz pregatit pentru orgia ce ar fi urmat, da din pacate ala a scos niste carti de vizita din buzunar. Duda s-a uitat la Guglea, Guglea la Duda, amandoi la prostituatu ala si au zis sa-si joace rolu pana la capat asa ca le-au luat. Mai tarziu Duda s-a dus in particular la asta. Asta a prestat o muie mica la Duda, Duda l-a lasat sa ia premiu intai la o categorie si i-a mai dat bonus si trei prostituate sa-l insoteasca pa scena sa nu se intrebe lumea ce-i cu petele alea albe de la gura lui.
A urmat iepurele electrocutat. Asta sa grabea sa ajunga la baie. Da ce nu stia el e ca Duda dupa ce rezolvase cu muia de mai inainte, mai facuse si-o laba. Si nu s-a spalat pa maini. Asa ca iepurele electrocutat a ramas un pic mai mult lipicios pa maine. Nu a bagat de seama ca desigur sa grabea si el la baie sa faca o laba. A marturisit mai tarziu pentru Tutzi gatu matii niuz ca tocmai citise la Duda pa blog si a vrut sa puna-n practica cateva scheme noi.
Da prostituatu emisiunii (da mah ala de creadeati voi ca o sa ia tot si n-a luat decat 2 sau 3 premii) nu s-au luat ca la ce fata are nici pula nu sa scoala.
Au mai urmat cativa blogari, cateva mui, cateva mai multe labe si ceva carti de vizita. Pentru astia care i-ati dat carti de vizita lu Duda bine ati facut. Apropo, Duda suna de trei ori asa ca sa fiti pregatiti cu vasilina si spalati pe dinti.
Cum premierile intarziau sa apara Duda cu Guglea si cu Nightmare au zis ca ar mai merge o farsa. Asa ca si-au schimbat chilotii intre ei si Duda a devenit Guglea, Guglea a devenit Nightmare si Nightmare a devenit Netics. Si hai iar pa la mese sa facem cunostina cu toti prostituatii. Dupa cateva ture si-au dat seama ca mai mult da jumate din aia d'acolo n-auzisera in viata lor da Guglea si Nightmare. Ori erau daia de-si citeau singuri bloagele ori erau daia da-l citesc numai pa Duda.
A urmat si festivitate da premiere. Daca ati stat pa langa Duda sigur l-ati remarca ca era ala de o ardea la laba, stropea cu sperma pa aia da pa podium (si mai ales pa ametita aia blonda de se uita la Duda cu o pofta da pula enorma) si injura in stanga si-n dreapta. Normal ca Nightmare a facut manarii votandu-se singur pa site sub diferite nume si a plecat acasa cu 5 premii iar prostituatu emisiunii a luat doar trei dupa care s-a dus intr-un colt, si-a scos doua coaste si a inceput sa si-o suga singur de nervi. Bine macar ca totul s-a derulat repede ca urla ala pa scena ca la bingo: Locul trei, locul doi, locul I.. next.. locul trei.. bla bla.
Cum secarica la 5 poli nu era pa placul nimanui petrecerea s-a continuat intr-o atmosfera mai privata la Leana a lu' Vasile moraru, da-i var cu Lae tractoristu. La aia era secarica un pol jumate.
Si cam asta a fost cu festivitatile de premiere a prostituatilor de blogari. Duda a castigat toate premiile da nu a vrut sa le ridice si i-a lasat pa aia mai saraci sa le ia. Cu Guglea inca nu s-au incheiat socotelile asa ca s-ar putea sa mai urmeze cateva episoade de telenovela.

O alta varianta a povestirii o sa o gasiti la Guglea in curand.

P.S. Hai gata ca deja Duda scrie de aproape o juma de ora, o juma de ora in care nu a facut nici o laba. Daca se mai abtine mult da in alte cele.

1 comment:

Anonymous said...

Schimbarea la fatza a dudei :P