Friday, March 30, 2007

Terapeuta da la litere

Dupa o partida da sex animalic cu vitelu (da mah a mai crescut, incetati cu intrebarile astea idioate), in timp ce se intorcea pa partea ailalta pantru un somn bun lu Duda i s-a pus un carcel la coaie. Crizat in primele minute, erectii peste erectii si labe pula ca durerea era cam mare mai ales ca carcelu (da, Duda iar a facut o cacofonie, acum puteti sa o sugeti in continuare) se intinsese catre gaura curului, Duda a inceput sa-si palpeze bijuteriile. Pa rand mai intai, dupaia pa amandoua odata, a pus si vitelu sa dea o limba sa se asigure ca e treaba treaba. Cum vitelu avea o privire da inginer la ASE, Duda a pornit repede Fireflocul si a inceput sa caute pa net.

Si din una-n alta a ajuns la variantele feminine a lu doctoru ala de nu e doctoru da-l suna lumea ca pa curve la 8989 sau ceva asemanator. Adica astea. Astea care e studente la litere si in timpu liber da cu sfatu. Sau mai bine zis copiaza da pa toate rahaturile da situri cu sfaturi dageaba.

P.S. Auzi fa tanti alea, nu treceti si pa la Duda sa-l rezolvati cu carcelu ala. O palpare, o limba, o sugere da pula. Ceva in trei sa fie.

1 comment:

andrei manea said...

Duda stai ma linistit ca stea se plictisesc repede de blog. Mai mult de 2 luni nu le mai dau. plus ca nici nu stiu sa o suga calumea. Si vorba aia: PE URMA RAMI SI NESUPT SI CU BANII DATI !"
Artistu'... ;)