Friday, May 04, 2007

Abonamente

Duda a balegat el de seama ca toata lumea se aboneaza. La RSS (ridica sula sus?), la comentarii, la diverse ghicitoare in chibrite si ness la plic asa ca lanseaza in chestie din aia da e primu pe piata...

ABONAMENTUL LA PULA LU DUDA.

Daca te abonezi acum beneficiezi de reduceri considerabile la vasilina. Pentru fiecare abonament platit in avans pe trei luni vei avea posibilitatea sa-i folosesti pula nu numai pentru a te satisface anal ci si oral. Daca platesti abonamentul pe un an de zile beneficiezi de zece sedinte de masaj cu pula pa spate. Se ofera card de fidelizare pe care se pot strange puncte negre. La o suta de puncte negre poti beneficia de mirifica sperma a lu Duda care combate cariile si trateaza cosurile. In pachet sunt incluse: doua sedinte pe saptamana in care Duda ti-o trage la ochiu maro (plus o sedinta de oral pentru aia cu avansu pe trei luni), un borcan de vasilina de 100g (ca sa-ti faca viata mai usoara), o sedinta de labagism cronic pe luna (in care Duda te va invata cum sa o arzi la laba cat mai eficace) precum si un kit de intins pielea de pe coaie pentru zilele ploioase... totul la mirabolantul pret de numai 2.000E/luna. Ca sa nu fie ingramadeala si certuri trimiteti cererile pe mail la adresa lu Duda.

2 comments:

muffin said...

ma abonez, dar faci puscarie. vasilina jail fo' mista dudah

Duda said...

Lasa-l pa Duda sa-si faca griji in ce priveste puscaria. Ca poate o sa-i placa acolo, la dushuri, in celula cu mana pa pula. Poate scrie si un roman ceva. Intre timp Duda te asteapta la sediul lui sa testezi serviciile oferite si sa depui banii.