Thursday, May 17, 2007

Ati belit pelicanu

Duda e in extaz. Si in cazul in care va intrebati de ce, nu e din cauza vitelului. Si nici din cauza lu Tantza care a iesit recent din spital. E din cauza lu ala cu fata de semn de intrebare care a facut el, parca anume pentru Duda, o lista cu poze si linkuri catre toti retarzii de cica au blog. Ca sa nu-si mai bata capu Duda cu cautarea, filtrarea, sortarea. I-a pus el pe toti acolo si in plus a mai dat si ocazia la restul de retarzi sa se adauge singuri. Un fel de vino Duda sa ma vezi si sa-mi umpli gura. Calculand cu viteza luminii stinse Duda a ajung la concluzia ca daca i-ar da muie cate unuia da p'acolo pe zi tot n-ar ajunge la capul listei. Ca vorba aia unu ia la muie si zece stau la coada. Noroc ca are Duda pula mare da sa-i sature pe toti. Ii imparte in doua si-si face pula hot-dog. Problema e ca tre sa se mai stranga de zece mii da ori mai multi sugatori da pula ca sa ajung pana la preput.

Trecand peste visele lui ude, Duda a mers mai departe. Si a dat de-o minora obsedata de pula care-ar vrea si ea sa stea cu pula-n cur da se foieste, se codeste si nu stie cum sa faca. Ba ca-i prea mica gaura, ba ca e prea mare pula, ba ca ar sugeo mai bine, ba ca s-ar fute da n-are cu cine. Chestii dastea la sentiment. Pai deh fa fato daca n-ai venit din prima la Duda sa-ti arate cum se face treaba cu vasilina. Sa te futa Duda-n cur ca-n povesti, trei zile si trei nopti. Da sa sti ca nu e timpul pierdut. Poti sa-ti faci abonament. Mai inveti dracu si tu ceva si nu mori proasta vorba aia.

3 comments:

Ayra said...

Hai scuteste-ma. Macar nu am iq-ul unei maimute, ca tine.

Duda said...

Asta nu inseamna ca n-ai vrea sa ti-o dea Duda la ochiul maro. Sa sti ca lu Duda i-a placut de tine si-ti ofera o sedinta gratis de luat mielu la tranta. Apoi vezi tu cu abonamentul

Ayra said...

Nu, n-as vrea. Nu ma intereseaza ratatii :)